Papanasi fierti cu sos de ciocolata

de Miha in Dulciuri, 28 Iun 2010 | 10200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • ~100 g gris
  • esenta de vanilie
  • Sos de ciocolata:
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura zahar
  • 50 g unt
  • 1 pahar apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi fierti cu sos de ciocolata:

Despre sosul de ciocolata v-am povestit si la Banana Split. Este un sos foarte bun ce poate fi folosit la aproape orice desert.

Cacaoa se amesteca cu zaharul apoi se "desface" cu apa calduta, turnata putin cate putin. Se amesteca bine, sa nu aiba cocoloase. Se pune vasul pe foc si se dau cateva clocote, pana incepe sa se ingroase. Se da deoparte, se adauga untul si se lasa la racit.

Branza de vaci se mixeaza cu zahar, smantana, oua, esenta de vanilie si gris.

Punem un vas cu apa si putina sare la fiert. Se ia cu lingura din compozitia de branza si se plonjeaza in apa care clocoteste. Se lasa sa fiarba in jur de 15 minute. Se scot pe un platou cu o paleta cu gauri si peste ei se toarna sos de ciocolata din belsug.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi fierti cu sos de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

mena29 1

30.06.2010, 13:44

epurasha2bb 1

05.08.2010, 09:20

miha mie chiar imi place cum arata! persoana respectiva este vreo frustrata care de necaz zice si ea ca vulpea cand nu ajunge la struguri si zice ca sunt acri! noi te iubim si pe tine si mancarurile tale, mancati-as papanasii!ai de la mine 5 fruculite! nu am vazut pana sa zica pusik de chestia cu oribilii si de curiozitate am cautat sa vad care-i treaba, de stiam mai demult ma revoltam cu siguranta.

Miha 1

05.08.2010, 10:28

Multumesc Roberta draga, manca-mi-ai papanasii. La inceput puneam si eu la suflet rautatile gratuite, dar incet incet am renuntat. Ma afecteaza poate pe moment, dar imi trece repede. Vorba unui prieten "esti vedeta, suporta consecintele" )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu ciocolata