Pentru blat:
Pentru cremă:
Pentru ornat:
Făina se amestecă cu praful de copt.
Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat creste tari cu puțină sare, se adaugă zahărul, uleiul, esențele, iar la final făina amestecată cu praf de copt, amestecând cu o lingură ușor de sus in jos.
1/3 din compoziție se amestecă cu cacao, iar restul se toarnă într-o tavă cu fund detașabil cu diametrul de 23 cm, iar deasupra, compoziția amestecată cu cacao.
Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade până trece testul scobitorii.
Se lasă la racit, apoi se taie longitudinal în două.
Pentru cremă, se amestecă frișca cu laptele rece, apoi cu zmeura și zahărul.
Se așează primul blat pe o farfurie , se toarnă 3/4 din cremă și se întinde uniform. Se așează cel de-al doilea blat deasupra și se apasă ușor. Cu restul de cremă se acoperă marginile și ultimul blat.
Pentru ornat, se încălzește zahărul împreună cu zmeura pentru câteva minute, având grijă ca zmeura să nu se sfărâme prea mult. Acest sos se toarnă deasupra după ce se răcorește puțin.
Se ornează cu frunze proaspete de mentă.