Crema care se face din lapte 225 ml, zahar 180 g si cele 9 galbenusuri pe foc mic, dar sa nu clocoteasca.
Iintre timp se pune gelatina la inmuiat, iar cand crema este gata si gelatina moale se pune gelatina in crema si se amesteca pana se dizolva complet, apoi se da la rece. Cele trei plicuri de frisca si cu restul de lapte se vor bate cu mixerul bine pana se intareste frisca, apoi se adauga crema rece peste frisca amestecandu-se cu lingura de lemn sa se omogenizeze bine.
Acum tapetam cu folie de plastic alimentara o forma. Eu am avut o forma rotunda si am pus piscoturile de jur-imprejur, in mijloc am pus crema jumatate, apoi am pus jumatate din ananasul (fructul bine scurs) din compot pe toata suprafata si am rasturnat si jumatatea ramasa de crema. Am imprastiat pe toata suprafata piscoturi, am acoperit bine si am dat la rece.
A doua zi l-am ornat, am pus frisca si fructele.Pofta buna