Punem gelatina la inmuiat cu 200 ml apa intr-o cratita mica.
Adaugam si coaja de portocala tocata marunt.
Amestecam si lasam 10 minute la inmuiat, dupa care adaugam 1 cana de lapte si zaharul. Adaugam si ouale. Punem pe baie de aburi cratita sa fiarba pana se face ca o sarlota.
Trebuie sa avem grija sa amestecam cu telul in continuu sa nu se lipeasca. Lasam sa se raceasca sarlota.
Pregatim frisca. Punem laptele si cele 5 plicuri de frisca Dr. Oetker. Mixam bine.Eu am adaugat si 3 plicuri de intaritor de frisca. Dupa ce sa racit sarolota o amestecam cu frisca, dar avem grija sa nu uitam sa oprim frisca si pentru ornat tortul.
Incorporam ananasul.
Punem pe fundul formei cu inel detasabil o felie de blat, punem piscoturile pe margine. Amestecul de sarlota cu frisca il impartim in 2.
Punem prima parte, punem capsunile taiate, punem a 2-a parte de blat, punem iar amestecul de frisca cu sarlota.
Il bagam la frigider pana a 2-a zi sau cel putin 2 ore, dupa care indepartam inelul si ornal tortul.
Pe deasupra punem frisca, ornam cu capsuni si jeleuri.