Biscuitii ii rupem bucati mici, turnam peste ei compotul de ananas si amestecam putin.
Untul (aflat la temperatura camerei) il mixam cu zaharul pudra pentru 2-3 minute, apoi adaugam cacaoa.
Punem separat 2-3 linguri din crema de unt (pentru ornat), iar restul o adaugam peste biscuiti. De asemenea adaugam rahatul, ananasul si nucile, toate maruntite.
Amestecam bine compozitia si o punem intr-o forma de tort, pe care am imbracat-o in prealabil cu folie alimentara. Acoperim tava cu o farfurie si o dam la frigider pt cateva ore bune. Dupa ce a stat la rece, am rasturnat tortul pe un platou si l-am ornat cu crema de unt ramasa. Inainte de a o intinde pe tort am amestecat-o inca un pic cu mixerul si am adus-o la temperatura camerei. Pentru ca nu a mai avut nimeri rabdare, dupa 3 ore am scos tortul de la frigider si l-am servit. Abia am apucat sa ii fac, in viteza, cateva poze. Asa de bun a fost, incat m-as mai apuca sa mai fac unul.
Pofta buna!