Se pune gelatina la inmuiat,conform instructiunilor de pe plic.
Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana ce se albesc, cam 5 minute.
Galbenusurile se amesteca cu laptele la temperatura camerei.Aceasta compozitie se pune la bain-marie pana incepe sa imbrace lingura.Se lasa putin la racit si apoi se pune gelatina.
Se pune zaharul vanilat peste frisca si se bate.
Cand compozitia de oua s-a racit se adauga frisca.
O forma de tort se tapeteaza cu folie si apoi se aseaza rondelele de ananas, felii de kiwi, banane , bucatele de portocala.Se pune jumatate din compozitie si se pune un strat de fructe format din ananas cubulete, felii de banane si kiwi.Se poate folosi orice tip de fructe , dupa preferinta fiecaruia.
Deasupra de pun piscoturile inmuiate in siropul de ananas.
Se lasa 5-6 ore la rece apoi se orneaza cu frisca si ..pofta buna!!!