Ciao...Frumos tort,cred ca este si bun,acum l-am facut,dar cred ca ceva nu este bine....ori nu ai mentionat tot,ori asa tre sa fie,deoarece am facut pas cu pas dupa explicatiile care le-ai dat pana la....gelatina.Deci....sarlota pe abur a iesit k,apoi am pus galbenusurile si apoi am lasat-o la racit,dar cand inca mai era calda am pus si gelatina hidratata.Ei bine aici a fost o problema.....nu ai specificat in cat lichid sa hidratezi acele 4 plicuri de gelatina granule.La aprecierea mea au fost aprox 3 cani apa,dar nu am pus-o toata deoarece mi s-a parut ca este prea mult lichidsi am decis sa-l pun doar de jumatate,asa ca am pus cred eu aprox 2 plicuri gelatina nicidecum 4.Intre timp compozitia am pus-o la rece,am batut albusurile dupa explicatiile tale,le-am incorporat in cantitatea de sarlora,am impartit-o: 1/3 am pus esenta vanilie si restul am pus cacao si esenta rom,cea cu cacao deja este intr-o tava yena si bagata la frigider,iar cealalta am lasat-o intr-un castron in camara(sa nu se inchege f repede,ca sa o pot intinde peste cea cu cacao dupa ce aceea se intareste).Acum te rog sa-mi spui tu mie daca crezi ca,mi se v-a inchega doar cu acea cantitate de gelatina pusa.Apropo.....nu a iesit compozitia per total tare,a iesit ca o smantana mai curgatoare ,dar nu f tare(dadea semne de inchegare).
SPER SA IMI POTI RASPUNDE CAT DE REPEDE ESTE POSIBIL....)