Tort de post

de Lau in Dulciuri, 7 Iul 2011 | 3862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar zahar
  • 1 pahar apa minerala
  • 1,1/2 pahar faina
  • 1.2 pahar ulei
  • 1 lingura dulceata
  • 1 lingura nuca macinata
  • 1 lingura cacao
  • 1 lingura pesmet
  • 1 esenta rom
  • 1 praf de copt
  • CREMA
  • 100 g gris
  • 450 ml apa
  • 250 g margarina vegetala
  • coaja de la o lamaie
  • 1 zahar vanilat
  • 200 g zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de post:

Blat-se amesteca toate ingredientele bine

se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se pune jumatate din compozitie,se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

repetam si cu compozitia ramasa

Crema-fierbem grisul,coaja,zaharul vanilat,zaharul cu apa

cand s-a racit adaugam margarina mixata pana face  spuma

Asamblare-asezam prima foaie-insiropam-1/2 din crema-foaie-insiropam-crema care ne-a ramas

eu am adaugat sirop de capsuni ca sa iasa roz

decoram dupa plac

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de post" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
La Tour Eiffel Cake