Pasca a la Ruxy fara aluat

de RuxyRux in Dulciuri, 15 Dec 2010 | 7657 vizualizari

 

O puteti servi oricand pe post de prajitura cu branza...e grozava!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua (se incepe cu albusurile) care se bat spuma,  
  • apoi175 gr zahar( sau 7 linguri), iar cei ce doresc mai dulce pun 8)
  • galbenusurile
  • 7 linguri de branza de vaci
  • 5 linguri de iaurt
  • 7 linguri faina cu varf
  • un sfert de lingurita praf copt
  • arome,
  • vanilie eu am pus 3 pliculete
  • si coaja de la o lamaie rasa  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca a la Ruxy fara aluat:

Totul se pune la mixer in ordinea scrisa si se mixeaza foarte foarte bine...intre timp se incinge cuptorul la 180 grade... se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina...se toarna compozitia si se da la cuptor 45 min, e o bunatate...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca a la Ruxy fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ruladă cu cremă de castane