Ingrediente:
10 clatite ( aluat: 3 oua , lapte ,100 ml.apa , faina si 2 linguri de zahar )
250 g mascarpone
100 ml topping de mure
6 ling.de zahar
DECOR:
Zahar pudra
Scortisoara pudra
Preparare:
Se fac 10 clatite din aluatul de mai sus. Se bat ouale si se adauga apoi apa, laptele, zaharul si faina si se amesteca pana devine un aluat destul de consistent.
Se prepara apoi crema din mascarpone care se amesteca cu topingul de mure si zaharul pana devine consistenta. Se introduce in frigider pana se racesc clatitele.
ANSAMBLARE:
Se pune prima clatita si peste se pune 1 ling.de crema si se intinde, apoi se pune a 2 a clatita si alta ling.de crema si tot asa pana se termina clatitele. Peste clatita deasupra se pudreaza cu zahar pudra si scortisoara in pudra.
SFAT :
Nu se pune crema pe clatitele calde deoarece se lichifiaza crema si nu vor sta lipite clatitele peste crema. Apoi cu clatitele calde zaharul si scortisoara se vor umezi.
Tortul se va pastra in frigider si se va servi rece.
POFTA BUNA!