din pacate pozele nu-s prea clare... au fost singurele poze pe care le-am putut face :p dar, este un tort rapid si bun
250 ml de cafea rece neindulcita
Untul se freaca bine impreuna cu zaharul pudra si zaharul vanilat.
galbenusurile se freaca cu un praf de sare si se adauga peste unt.
Adaugam nucile pisate bine si iar amestecam bine.
Punem nessul, cacaoa si romul amestecand bine bine.
Pe un platou asezam un rand de biscuiti, care ii inmuiem in cafea.
Peste biscuiti punem crema, apoi iar biscuiti inmuiati in cafea si tot asa pana terminam biscuitii si crema.
Eu l-am imbracat in nuca si nuca de cocos.
Se da la frigider timp de 24 de ore si apoi se serveste.
Pofta buna!
1
biscuitii sa fie neaparat petit beurre pentru ca nu se sfarama si raman ca si cum ar fi un blat...
2
biscuitii se pot inlocui cu un blat normal de cacao