Trei motive sa il preparati ? Se face rapid,nu costa mult si este delicios !!!
Punem intr-un bol untul, adus la temperatura camerei si il frecam bine cu zaharul pudra pana devine o crema.
Separat biscuitii ii rupem bucati potrivite ca marime si ii punem intr-un castron destul de incapator.
Adaugam nuca tocata marunt, nesquik, ciocolata topita (si racita) si amestecam usor toate aceste ingrediente.
Turnam putin cate putin laptele rece,amestecand mereu. Nu punem tot laptele deodata deoarece, in functie de gradul de absorbtie al biscuitilor,se poate sa necesar sa schimabm cantitatea de lapte, fie sa o marim, fie sa o micsoram.
La final adaugam untul frecat cu zahar si esenta de rom. Amestecam bine.
Tapetam o tava rotunda cu folie alimentara (folie de plastic). Punem compozitia de biscuiti si nivelam cat mai bine posibil. Acoperim cu folia alimentara si dam tava la loc rece cateva ore sau daca aveti rabdare, pana a doua zi :)
Servim tortul de biscuiti ornat, dupa plac, cu ornamente de ciocolata si nuca de cocos .
Delicios!
Pofta buna !
1
Puteti inlocui nesquik-ul cu aceeasi cantitate de cacao .
2
Nuca poate fi si ea inlocuita, la placere, cu alune, alune de padure, migdale.