Pentru orice aniversare sau moment special din viata noastra!
Rulada
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare. Galbenusurile se freaca cu indulcitorul, vanilia si amidonul. Se incorporeaza cu grija albusul. Aluatul se toarna in tava pe hartie de copt sau foaie de silicon. Se coace la 180 gr. timp de 15-20 minute. Se scoate pe servet umed, se unge cu gem sau budinca si se ruleaza cu ajutorul servetului. Se tine invelita astfel la rece 30 minute.
Crema:
Inmuiati gelatina in apa rece conform instructiunilor, apoi amestecati-o cu laptele caldut. Galbenusurile se bat cu indulcitorul si amidonul, se adauga treptat laptele si esenta de rom. Se pune la baine-marie si se amesteca pana se ingroasa, se lasa la racit. Branza se mixeaza bine cu indulcitor, intaritor si esenta de rom. Fructele (merisoare/goji) se pun la hidratat in apa. Se amesteca crema racita cu crema de branza si se incorporeaza fructele.
Se tapeteaza un castron cu folie de plastic, rulada se taie feliute cu care se tapeteaza castronul. Se toarna crema, apoi se pune un strat de rubarba. La final adaugam un strat de feliute de rulada. Se da la frigider.