Aceasta reteta am incercat-o dupa reteta lui cristinne, este un tort usor de facut si foarte gustos, ii multumesc din suflet ca a postat aceasta reteta ::))eu am facut cateva modificari dupa gustul meu.
Se face un aluat ca pentru chec, se pune intr-o tava rotunda detasabila si se baga la cuptorul preincalzit, se face testul cu scobitoarea, cand sa facut se lasa sa se raceasca bine si apoi se taie in doua, rezulta 2 blaturi,.
Separat batem smantana pentru frisca foarte bine si la sfarsit punem intaritorul pentru frisca si zaharul pudra, mai batem frisca putin punem si portocalele taiate cubulete si amestecam. Punem inelul de la tava detasabila de tort pe un platou sau farfurie si punem in interiorul lui primul blat, punem frisca dar nu toata oprim din ea 300 gr, nivelam bine frisca si punem si blatul urmator apoi bagam tortul la frigider 2 ore, dupa aceea il scoatem si trecem la ornat, apoi cu cele 300 gr de frisca imbracam tortul, ornam cu bucati de portocala si ciocolata alba