Tort cu Nuttela si nuca de cocos (Torta con Nuttela e noce di cocco)

de Micutza Luana in Torturi, 21 Apr 2013 | 2914 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 200 gr faina tip 00
  • 200 gr faina de cocos
  • 200 ml lapte
  • un plic drojdie pt dulciuri
  • 200 gr Nuttela
  • 4 oua
  • 200 gr zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu Nuttela si nuca de cocos (Torta con Nuttela e noce di cocco):

Se freaca ouale cu zaharul pana se fac spuma. Treptat adaugam uleiul, faina si faina de cocos. Se bate cu mixerul la viteza mica pana devine pufos, apoi adaugam cate un pic din lapte si la sfarsit drojdia .

Intr-o tava tapetata cu faina se adauga aluatul si deasupra se toarna Nuttela topita in prealabil la baine-marie.

Se baga la cuptor la temperatura de 180 grade timp de 30 minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu Nuttela si nuca de cocos (Torta con Nuttela e noce di cocco)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

24.04.2013, 18:03

ce ciocolatos e)

Micutza Luana 1

24.04.2013, 18:07

exact cum iti place tie )

Bya Ralu 1

03.05.2013, 23:52

cahhhhhhhhh))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort din piscoturi cu fructe de padure si Nutella