Blatul:
Se bat albusurile cu zaharul si un praf de sare pana se tine bine. Galbenusurile se amesteca cu uleiul apoi se adauga peste albusuri. Se pun esentele, apoi treptat se adauga faina amestecand cu grija de jos in sus . Se da la cuptorul preincalzit 30-35 minute la 180-200 grade celsius.(depinde de cuptor)
Crema:
Intr un vas se pun galbenusurile cu zaharul si se mixeaza pana obtineti o compozitie omogena. Se incorporeaza faina cernuta amestecand continuu. Se pune laptele la fiert cu vanilia, apoi se toarna in fir subtire peste compozitia anterioara amestecand continuu. Se mai da pe foc mic amestecand cu o lingura de lemn pana se intareste putin.
Fructele caramelizate:
Se pune pe foc mic zahar la topit, pana ajunge caramel (amestecand mereu) ,se pun fructele lasandu-le 2 minute pentru a se inmuia.
Se insiropeaza blatul cu sirop de zahar ars, se pune un strat de crema,blat ,crema ,blat si fructele caramelizate deasupra.