E o bunatate si cine doreste il astept la o felie!
blatul:ouale se mixeaza cu zaharul.
peste se pune smantana si nuca macinata.
apoi se adauga esenta de vanilie,praful de copt stins cu putina zeama de lamaie si faina treptat.
blatul obtinut se pune intr-o tava rotunda,tapetata cu hartie de copt,se da in cuptorul incins pana e copt.
cand e gata il scoate ,il lasati sa se raceasca si il taiati in doua.
crema se prepara conform instructiunilor de pe plic .
cand e gata se pune si nuca macinata si se ameteca bine cu o lingura de lemn.
pe un platou se pune primul blat de tort si se insiropeaza din abundenta cu sirop de fructe da padure(siropul fiind destul de dulce si gros am mai pus si putina apa in el sa fie mai subtire).
dupa ce se insiropeaza se toarna toata crema si se intinde uniform.
se pune peste cea de a 2a foaie de blat aceasta asemenea insiropand-o bine.
frisca se bate si ea conform instructiunilor.
cu mai putin de trei sferturi se imbraca tortul ,deasupra si pe parti.
in restul de frisca pastrata se pun 2 linguri de sirop de fructe de padure si o lingura de cacao si cu ea se orneaza dupa preferinte .
se da la rece ,iar dupa cateva ore se poate servi.....