Azi as fi mancat ceva dulce....si nu prea stiam ce...intr-un final m-am decis si haideti sa vedeti ce bunatate a iesit
Amestecam ouale cu zaharul si cu zaharul vanilat pana se formeaza o crema,apoi adaugam uleiul si apa.
Faina o amestecam cu praful de copt apoi o adaugam in ploaie peste compozitia din vas.
Ungem o cratita cu ulei si o tapetam cu ulei dupa care vom da la cuptorul incins cam 45 min.
Luam visinele(eu le-am avut la congelator asa ca a trebuit sa le las sa se dezghete si sa se scurga) si le punem in blender pana ce se fac pasta.
Mixam si frisca dupa care vom adauga zaharul si visinele.Dam la rece pana ornam tortul.
Preparam si siropul. Intr-un ibric punem cana de apa impreuna cu zaharul iar sucul lasat de la visine eu nu l-am aruncat l-am adaugat si pe el. Am lasat sa fiarba la foc mic timp de 15-20min.Dupa 10 minute cand se mai raceste putin putem adauga si fiola de esenta.
O data tortul scos din cuptor si racit il taiem il insiropam si il umplem cu crema de visine.
Preparam si spuma conform instructiunilor de pe plic apoi putem orna tortul.Deasupra radem ciocolata.
POFTA BUNA!!!