Tort cu ciocolata "MARCELA"

de marcela1979 in Torturi, 5 Mar 2011 | 6838 vizualizari

 

Acesta l-am facut eu ... ca am vrut sa fie doua torturi ...

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort simplu
  • 250 ml lapte
  • 1 plic cu crema de prajituri de ciocolata,trufe si rom
  • esenta de fistic
  • zahar
  • 250 ml frisca hulala
  • nuca de cocos razuita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu ciocolata "MARCELA":

Se face un sirop din apa,zahar si esenta de fistic.Crema de prajituri se face conform instructiunilor de pe plic .Frisca se bate.Pe un platou se pune prima parte din blat ,se insiropeaza si se pune o parte din crema .Se pune a doua parte din blat ,se insiropeaza si asta si se pune inca o parte de crema.Apoi se pune si a treia parte din blat si se insiropeaza.Deasupra se pune restul de crema si se niveleaza.Pe margini se pune cu spritul frisca batuta,iar in mijloc se presara nuca de cocos .Se da la rece pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu ciocolata "MARCELA"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort primavara