Tort ciocolatos

de yammy in Torturi, 14 Mai 2009 | 8700 vizualizari

 

Blat umed de negresa, plin pana la refuz de cacao...crema fina cu gust puternic de ciocolata. Doar pt ciocolatosi:)

 

INGREDIENTE

Blat negreasa:
  • 1 ou
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana lapte caldut
  • 2 cani faina
  • 1 lingura bicarbonat
  • 3 linguri gem
  • 3 linguri cacao
Crema:
  • 2 plicuri crema de ciocolata Dr.Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ciocolatos:

-se mixeaza oul cu zaharul
-se adauga uleiul, laptele, si gemul
-se amesteca
-apoi se adauga bicarbonatul, faiana si cacaoa
-se mixeaza bine
-compozitia se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, sau se pune hartie de copt:)
-se coace la 180 de grade cam 35 min
-am facut crema dupa instructiunile de pe plic
-se taie blatul in 2
-se pune un start generos de crema
-apoi celalalt blat
-am imbract tortul in crema si desupra am pus glazura de la Dr.Oetker pe care din greseala am dizolvat-o prea tare si nu s-a intarit asa de bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ciocolatos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort pentru mama