Ton cu legume fripte preparat in vas Zepter

de Bucataras in Ton, 10 Noi 2012 | 4793 vizualizari

COMENTARII (17)

Merisor 1

10.11.2012, 14:13

Wow, cum poate arata!
Cred ca oalele sunt de vina

Alexandra Elena 1

10.11.2012, 14:27

delicios si sanatos

Angelina_Elena 1

10.11.2012, 14:40

super arata!

Mutulica 1

10.11.2012, 14:42

Mai , tu chiar gatesti sau esti regizorul ?

RoXx 1

10.11.2012, 14:48

Delicios

Bunica 1

10.11.2012, 15:01

e regizorul

MotanLaOale 1

10.11.2012, 15:04

bun bun

Ubulika 1

10.11.2012, 15:35

RuxyRux 1

10.11.2012, 16:14

Arata delicios!

andreea_angelo 1

10.11.2012, 16:17

Bya Ralu 1

10.11.2012, 16:37

bun

jolygina 1

10.11.2012, 21:42

paraca nici nu-i peste la cum arata .bravo

Denissa 1

11.11.2012, 08:31

arata demential!

mamaieelena 1

11.11.2012, 19:31

excelent

Dana_Retetegg 1

23.11.2012, 14:51

AnyCostescu 1

07.02.2013, 11:51

babi5 1

10.06.2013, 13:23

Bun ,bun si prezentare ca la carte

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste (Ton) la gratar cu sparanghel, rosii cherry si masline