Tochitura (varianta mea :) )

de Julia_Snow in Porc, 13 Oct 2014 | 5981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g. porc
  • 2 carnaciori proaspeti, subtiri
  • 2 cepe
  • un ardei gras, mare
  • 5 catei usturoi
  • o conserva rosii 400 g.
  • 500 ml. apa
  • sare
  • doua foi de dafin, cimbru uscat
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura (varianta mea :) ):

Carnea de porc se taie in bucati potrivite, se presara cu putina sare si se rumeneste usor. Se taie carnatii dupa preferinta si se rumenesc si ei. Se adauga ceapa si usturoiul taiate marunt si se amesteca timp de un minut.
Urmeaza ardeiul si rosiile taiate marunt, sosul de rosii din conserva, cele doua foi de dafin si apa. Se potriveste de sare si se lasa sa fiarba incetisor 30 de minute.
Spre sfarsitul fierberii se presara putin cimbru, iar la sfarsit se presara patrunjel verde taiat marunt.
Se serveste cu mamaliguta calda.
Pofta buna! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura (varianta mea :) )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Julia_Snow 1

14.10.2014, 11:30

Bya, Xandrine, Babi si Deyutzky.....va multumesc frumos

Rocsi 1

14.10.2014, 20:55

Foarte, foarte buna!

Julia_Snow 1

15.10.2014, 11:17

Multumesc, Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura...cu ou si mamaliguta