Tochitura cu rinichi si ceapa caramelizata

de Rahela Velicu in Porc, 5 Feb 2018 | 7992 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cepe
  • 400 g rinichi de porc
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu rinichi si ceapa caramelizata:

Rinichiul folosit a fost fiert dinainte. 

Am taiat ceapa julienne si am calit-o in ulei incins. Adaugam rinichii taiati feliute si lasam la calit inca 5-6 minute.

Adaugam o cana de apa, pasta de tomate, adaugam sare si piper, acoperim tigaia cu capac si lasam 25-30 de minute la fiert. Daca este nevoie, mai adaugam apa.

Adaugam la final si patrunjelul tocat. Servim cu mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

Daca nu este spalat foarte bine, rinichiul va mirosi urat. Eu l-am avut deja curatat si spalat de parinti de la tara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu rinichi si ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut