Tochitura ardeleneasca

de MIUTA in Porc, 28 Sep 2011 | 8771 vizualizari

COMENTARII (37)

danakarin 1

27.10.2011, 07:31

Hmmmmm bun bun de tot !!

DIANA B 1

27.10.2011, 10:26

................... si o poti denumi moldo-ardeleneasca , deoarece si la noi tot asa se face ever

lia maria 1

27.10.2011, 10:57

ce bunatate ai facut tu aici Miut-o draga

Criss 1

27.10.2011, 11:48

Eu n-am facut niciodata dar de mult ma tot pregatesc. Arata foarte bine si cred ca e o mancare foarte buna. (lasand la o parte nr. mare de calorii )

Miha 1

27.10.2011, 18:38

Ai mei ar manca zilnic daca le-as face!

Irina 1

27.10.2011, 18:52

Si eu as manca...

mirela0911 1

27.10.2011, 19:09

Uite acum as manca o portie

RuxyRux 1

27.10.2011, 22:08

Ti-as trimite si eu una bucata sot sa pape o data...ca de la mine nu pupa prea des sau deloc....ca sare colesterolul pe tavan arata intr-un mare fel

diaconta 1

27.10.2011, 22:12

Sotul,colesterolul sau tochitura arata intr-un mare fel?

RuxyRux 1

27.10.2011, 22:17

May Dia...desi eu zic ca sunt modesta......tochitura arata intr-un mare fel...dar si sotul colesterolul eu zic ca e cumintel ca am grija ce ii pun in farfurie

MIUTA 1

28.10.2011, 21:22

Multumesc frumos tuturor

Ubulika 1

14.11.2011, 10:04

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tigaie