Tochitura

de mihaelaM in Porc, 1 Iul 2011 | 4951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1inima porc
  • 4-5 rinichi
  • 1 bucata de ficat
  • 2cepe
  • 1morcov
  • 1lingura faina
  • 1cana suc de rosii
  • piper
  • sare
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Punem maruntaiele la fiert timp de 15min.

Dupa cele 15 min aruncam acea apa si punem alta,lasam sa fiarba.

Cand maruntaiele sunt fierte le scoatem,le lasam putin sa se raceasca,apoi le taiem cubulete.

 Curatam ceapa,o taiem si o punem la calit impreuna cu morcovul,amestecam usor din cand in cand.Cand ceapa devine aurie punem sucul de rosii,amestecam pana compozitia devine omogena apoi punem faina mestecand rapid si punand putin cate putin supa de la maruntaie(atentie puneti cate putin si amestecati repede sa nu se formeze cocoloase).

Punem piperul,sarea si mai lasam sa fiarba 10-15min.

Intre timp spalam si taiem mararul marunt.Cand mancarea este gata stingem focul si punem mararul. POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]