Ostropel din porc

de iry-gabriela in Porc, 19 Mar 2012 | 13967 vizualizari

 

......cine a spus ca nu merge facut ostropel din carne macra de porc sa nu il credeti,va spun ca minte si sa ma credeti pe mine ca este foarte bun....incercat si nu o sa va para rau.reteta pe care am preluat-o este de la mariana-clik pofta buna dar a fost facuta din cocos.

 

INGREDIENTE

  • 500g carne macra de porc
  • 2 cartofi
  • 3 linguri bulion
  • o lingurita busuioc
  • piper
  • 6 catei de usturoi
  • secretul gustului.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din porc:

Pentru inceput portionam carnea de porc in bucati .apoi punem intr-o oala un pic de ulei la incins dupa care adaugam carnea de porc si adaugam un pahar de apa si lasam sa fiarba inabusit. Separat curatam cartofii si ii spalam,dupa care ii dam pe razatoarea mare si ii adaugam peste carnea de porc care fierbe inabusit. apoi se adauga apa cat sa cuprinda si se lasa sa fiarba la foc mic pana fierb si cartofii . Dupa ce au fiert si cartofii adaugam bulionul care l-am desfacut cu un pic de apa si i-am adaugat piper si secretul gustului dupa gust. peste toate am adaugat si lingurita de busuioc si am lasat sa fiarba pana s-a legat. la final am inchis focul si am adaugat usturoiul si am tinut vasul acoperit cam 15 minute pentru ca ostropelul sa isi i-a aroma de usturoi. Se serveste cald cu mamaliguta. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu verdeturi si ciuperci umplute