Tocanita nationala

de Miha in Porc, 29 Apr 2010 | 5629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 3 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita nationala:

Carnea taiata bucati se pune la calit impreuna cu ceapa taiata marunt. Se lasa sa fiarba in sucul propriu, la foc mic, pana incepe sa se rumeneasca. Se fierbe acoperit.

Se adauga rosiile si ardeii marunt tocate si usturoiul feliute. Se pune si putina apa, daca nu este lichid suficient.Se potriveste gustul de sare si piper.

Se da cratita la cuptor, pana scade toata zeama. Aporoape de sfarsit se adauga si patrunjelul marunt tocat.

Se serveste calda, cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita nationala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Miha 1

01.05.2010, 00:46

Silvia, de asta ii si zice nationala, ca o face toata lumea. )

violeta_mov 1

24.09.2010, 14:33

Am facut-o acum, astept sa mi se raceasca si cred c-o sa mananc toata tigaia! Aveam pana acum impresia ca dintr-o tocanita nu pot lipsi cartofii, si de-aia n-am incercat pana acum sa fac asa. Ce-nseamna sa fii mic si prost! Mersi, Miha!

Miha 1

24.09.2010, 14:40

Violeta, orice mic ajunge mare! Sa papati sanatosi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tigaie