Porc si cus-cus

de mihaelar63 in Porc, 30 Apr 2010 | 4476 vizualizari

 

trebuia sa pregatesc ceva rapid si consistent de pus la ,, pachet "'
ce a rezultat m-a multumit atat pe mine cat si pe ,, destinatar '' !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cotlet de porc
  • 500 gr cus-cus
  • 100 gr ulei
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1ardei rosu
  • 1ardei verde
  • patrunjel verde
  • ceapa verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc si cus-cus:

1. taiati cotletul de porc fasii , condimentati cu sare si piper , prajiti in 50 gr ulei . adaugati usturoiul taiat feliute .

2. in alt vas prajiti cus -cusul pana devine auriu .adaugati apa  sa acopere bine cus- cusul .puneti si carnea , amestecand usor .acoperiti vasul cu un capac .

3. spalati ardeii si ii taiati fasii , ii puneti in restul compozitiei, la sfarsit puneti si patrunjelul si ceapa verde tocate .

4. in 10 min cus-cusul s-a patruns bine . atentie !!! completati cu apa daca e nevoie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

30.04.2010, 09:50

mihaela ce ai gfacut nu ai dormit azi nopate ai gatit?,super bun trebuie sa incerc 5 furculite

nadina73 1

19.08.2010, 23:39

facem un tur pe la tine prin curte asa o revizie

mihaelar63 1

20.08.2010, 17:09

bine ca nu te-am prins

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez basmati &salbatic cu cotlet de porc