O mancare fix pe gustul nostru din care am manca zilnic si nu ne-am satura!
Cotletul il spalam, il tamponam cu un servet de bucatarie si il taiem bucati potrivite. Incingem uleiul intr-o cratita, punem carnea si o rumenim putin pe ambele parti, timp in care ne pregatim legumele.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Ceapa verde o curatam, o spalam si o taiem rondele.
Curatam morocvul si il taiem bucatele.
Adaugam legumele pregatite peste carnea rumenita, le inabusim 2-3 minute si acoperim cu apa.
Lasam sa fiarba la foc potrivit acoperita cu capac.
Cand s-a fiert mai bine de jumatate, condimentam cu sare, piper si boiaua de ardei dulce. Rosiile le tocam cu cutitul si le dam drumul peste tocanita.
Lasam sa fiarba bine, sa scada atat cat ne dorim, iar la final punem pasta de gogosari, usuroiul curatat, pisat si mai dam doar doua-trei clocote.
Tocam putin marar verde, presaram in tocanita, invartim si lasam sa stea 5 minute acoperita. Am servit alaturi de un piure de cartofi.