Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas Zepter

de camelia75 in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2013 | 6508 vizualizari

 

Pentru ca sunt la regim azi am pregatit o tocanita cu putine grasimi,iar ajutorul de nadejde a fost vasul Zepter.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • 5 cartofi (medii)
  • 2 morcovi
  • cateva buchetele de conopida si broccoli(eu am avut congelate)
  • 2 rosii
  • 1 legatura de ceapa
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas Zepter:

1.Spalati bine pulpele,apoi le condimentati cu sare si piper.
2.In vasul Zepter puneti uleiul de masline,apoi asezati pulpele de pui si acoperiti cu capacul.Focul sa fie mic.Cand acul termocontrol ajunge in zona verde OPRITI focul si nu ridicati capacul.
3.Dupa 10 minute ridicati capacul si adaugati cartofii taiati cubulete,morcovii taiati rondele,broccoli si conopida.Acoperiti cu capacul si lasati la foc mic.
4.Cand acul termocontrol ajunge in zona verde sus,ridicati capacul adaugati rosiile decojite taiate cubulete si ceapa tocata.Amestecati,puneti capacul si Opriti focul.Nu mai ridicati capacul timp de 15 minute.
5.Dupa cele 15 minute potriviti cu sare,piper si adaugati marar tocat in momentul servirii.(eu o prefer cu ceapa verde tocata marunt)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita dietetica cu pulpe de pui dezosate in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui(de primavara)