Carnea am taiat-o bucati potrivite pe care le-am pudrat cu piper macinat.
Ceapa am taiat-o julienne,morcovul l-am ras ,iar rosiile le-am zdrobit usor cu furculita.
In oala interioara am adaugat 3 linguri cu ulei, am asezat bucatile de carne.
Am apasat butonul MENU, am selectat programul FRY, butonul COOKING TIME si timpul 20 de minute,apoi START.
Am lasat bucatile de carne sa se rumeneasca pe toate partile, apoi le-am scos pe o farfurie.
In acelasi ulei din oala de teflon,am adaugat ceapa si morcovul, dafinul si cimbrul, am selectat FRY si timpul 8 min.
Dupa acest timp am adaugat bucatile de carne, apa ,vinul rosu ,boiaua,am selectat programul STEW si timpul 2 ore si 30 de min, am apasat START si am inchis capacul.
Cu cca 10-15 minute inainte de terminarea programului ,am adaugat rosiile zdrobite si am dat gust cu sare si piper macinat.
La finalul programului am deconectat aparatul, iar tocanita am servit-o calda cu mamaliguta (pregatita la Multicooker).
ps: in functie de calitatea carnii putem scurta timpul de gatit !
1
Retete gatite la Multicooker Philips