MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu trotolle:
Ceapa se curata ,, se taie rondele si se caleste in ulei .
Puiul se curata , se portioneaza si se prajeste usor in ceapa cu ulei [ initial va elibera lichid , apoi acesta se va evapora ].
Sarati ,adugati boia , amidon si amestecati diluand cu smnatana si putina apa .
Adugati un pahar de apa si lasati sa fiarba la foc mic , acoperit inca 15-20 minute pana cand puiul se patrunde . Din cand in cand amestecati avand grija ca tocanita sa nu se prinda . daca este nevoie mai adugati putina apa .
Fierbeti pastele in apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj . Scurgeti -le.
Asezonati tocanita cu piper si patrunjel verde . Serviti cu paste si mult sos .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu trotolle" nu uita sa-i faci un review.