Andra Mihail vă arată astăzi o modalitate ingenioasă de a folosi snitelele de pui rămase de la o cină anterioară, transformându-le într-o rețetă delicioasă cu sos de parmezan și usturoi. Această idee simplă îți va economisi timpul și banii și îți va oferi o masă super gustoasă a doua zi!
Pentru Rețeta de pui cu sos de parmezan și usturoi sunt necesare următoarele ingrediente: șnițele de pui, usturoi, smântână, parmezan.
Iata cum se prepara Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugați si untul.
Tocați mărunt ceapa și usturoiul și adăugați-le în tigaie. Căliți puțin până devin aurii.
Turnați smântâna de gătit in tigaie și amestecați bine pentru a combina toate ingredientele. Adăugați parmezanul ras și continuați să gătiți sosul până când se îngroașă ușor și parmezanul se topește complet. Condimentați cu sare și piper după gust.
Presărați puțin praf de usturoi peste snitelele de pui pentru a adăuga un plus de aromă si adăugați-le peste sosul de smântână.
Presărați oreganol proaspăt peste sosul de pui cu parmezan și usturoi. Serviți șnitelele de pui cu sos de parmezan și usturoi calde alături de orez, paste sau legume proaspete.
Simplu si gustos, nu-i așa?
Dacă îți rămân șnițele, le poți tranforma într-un delicios Pui cu sos de parmezan si usturoi, Snitel unguresc servite cu o Salata de cruditati.