MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu fasole rosie:
Eu am folosit pui de casa dar se poate folosi orice tip de carne de pui (pulpe, pui intreg, etc). L-am taiat bucati potrivite ;
Intr-o cratita incapatoare am pus ulei de masline si am calit ceapa tocata fin,dafinul, morcovul rondele, ardeiul cubulete, usturoiul tocat marunt, carnatul taiat cubulete si el; am adaugat dupa 5 minute si rosiile tocate marunt-fara pielita si apoi am adaugat carnea ; am lasat sa se roajeasca putin, am pus sare, piper, boia , pasta de rosii, si apoi am turnat vinul. La foc mare am lasat sa scada vinul si apoi am turnat apa fierbinte.
Lasma sa fiarba bine carnea-nu abuzam de apa ci adaugam treptat pana carnea se desprinde de pe os si e fiarta bine. Aduagam conservele de fasole rosie-daca doriti puteit lua fasole uscata si o puteti fierbe in prealabil-eu am preferat cin conserva. Mai lasam sa fiarba impreuna cam 20 minute-gustam de sare si condimente.
Servim cu orez alb alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.