Pilaf cu carne de pui

de gaby_gabytza in Pui, 31 Aug 2011 | 4999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g orez
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 piept pui
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu carne de pui:

Punem apa la fiert cu sare, spalam orezul si cand apa fierbe adaugam orezul, amestecand din cand in cand. Curatam ceapa si o dam prin razatoare, la fel si usturoiul. Punem la calit in putin ulei, curatam morcovul si il dam prin razatoare. Adaugam peste ceapa si 100 ml apa. Rosiile le taiem marunt si adaugam peste compozitie. Carnea o taiem bucati si o adaugam in tigaie sa se prajeasca putin in ulei, adaugam si pasta de tomate si il lasam sa se prajeasca putin impreuna. Cand orezul este aproape fiert adaugam carnea si lasam sa fiarba impreuna. La final adaugam patrunjel verde si potrivim de sare si piper dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
O idee de pranz-orez cu marar in vas de lut cu snitzele