Tocanita de pui cu ciuperci

de adry88 in Pui, 28 Iun 2013 | 5552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe inferioare
  • 4 aripi
  • 1 caserola de ciuperci(500 g)
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 ceapa mare
  • 1 cana de suc de rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • foi de dafin
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • 1 adei rosu
  • 1 morcov
  • masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ciuperci:

Carnea de pui se spala si se prajeste pe ambele parti in putin ulei.

Le scoatem intr-o farfurie pe care o acoperim.

In uleiul in care am prajit carnea adaugam ceapa si usturoiul tocate,lasam sa se caleaca putin dupa care adaugam morcovul,ardeiul taiate bucati,Adaugam pulpele si putina apa,lasam  sa fiarba cateva clocote.

Adaugam ciupercile curatate si taiate felii,foi de dain,sare si piper dupa gust.

Lasam sa fairba la foc mic cca 15 min dupa care adaugam sucul de rosii,pasta de tomate amestecate cu o lingura de faina,

Amestecam si lasam sa fiarba cateva clocote,la final adaugam maslinele si acoperim vasul cu capacul,lasam cca 10 min dupa care putem servi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]