Pulpe cu "acordeoane"

de Sidy in Pui, 27 Apr 2010 | 4034 vizualizari

 

Pentru ca m-am saturat de clasicele pulpe cu cartofi la cuptor , m-am gandit sa fac altceva....
Si uite ce a iesit !

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe superioare
  • 8 cartofi mai mari usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu "acordeoane":

Din ulei , vin ,sare, piper, boia si cimbru se face un bait.
Pulpele spalate si curatate se cresteaza si se ung cu acest bait apoi se scufunda in el si se da la rece pentru 3-4 ore.
Cartofii se curata si se cresteaza avand grija sa nu-i taiem pina jos.In despartituri introducem feliute de usturoi.
Intr-o tava punem hartie de copt, asezam pulpele si cartofii dati cu sare si deasupra fiecaruia stropim cu putin ulei.
Cuptorul este incalzit dinainte la 180 grade si dam tava la cuptor pina cand carnea si cartofii sunt bine patrunsi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu "acordeoane"" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu friptura de pui