Cartofi taranesti cu carnati afumati

de Rahela Velicu in Porc, 7 Feb 2018 | 4497 vizualizari

 

O mancare gustoasa special pentru cei ce sunt in criza de timp. 

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati afumati
  • 3 cartofi mari
  • 1 ardei kapia
  • 2 cepe mari
  • 70 ml ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu carnati afumati:

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare. Nu-i lasam pana cand se fierb prea tare si incep sa se rupa. Verificam cu o furculita si, daca intra usor, le stingem focul.

Ceapa si ardeiul le taiem julien si le punem la calit in ulei incins pentru 3-4 minute. Adaugam carnatii taiati rondele si lasam 12-15 minute la calit impreuna cu ceapa si ardeiul. Adaugam sare, piper si ardei boia dupa gust.

Adaugam si cartofii si mai lasam 10 -15  minute pe foc, amestecam usor sa nu se rupa prea mult cartofii. Presaram patrunjel verde tocat.

TIPS-URI

1

Amestecati in tigaie cu o lingura de lemn pentru a nu se sfarama cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu carnati afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu cartofi, dovleci şi vinete