Tocanita de linte

de Lau in Mancaruri de legume, 28 Sep 2015 | 6980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • 1 vanata
  • 2 rosii
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita turmenic
  • 3 cani supa de pui
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de linte:

Curatam legumele.le spalam si le tocam.

Intr-o cratita adaugam putin  ulei de masline, ceapa si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeii, vanata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam rosiilesi condimente dupa gust, amestecam lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam lintea si supa cat sa acopere.

Acoperim si lasam sa fiarba cca 20-30 min pana este gata lintea, amestecand din cand in cand.

La final adaugam patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci pleurotus