Tocanita de legume cu organe de vitel

de Andra_Constantinescu in Vita, 11 Ian 2018 | 6054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg inima, ficat, pancreas si plaman de vitel
  • 200 ml ulei
  • sare
  • 500 - 600 ml apa
  • 400 g ceapa
  • 600 g ardei curatat de cotor si seminte (ardei gras + ardei Kapia)
  • piper negru macinat
  • 800 g cartofi
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • putin cimbru uscat
  • 300 ml suc de rosii
  • 2-3 fire de leustean verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume cu organe de vitel:

Se spala organele de vitel si se taie in bucati potrivite. Se pun intr-un wok impreuna cu uleiul si o lingurita de sare si se prajesc cat sa se patrunda, adaugand si putina apa daca este necesar.

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julien.

Ardeiul curatat de cotor si seminte se spala si se taie grosier.

Dupa ce s-a prajit carnea, se adauga ceapa, ardeiul, putina sare si putin piper negru macinat. Se lasa sa se caleasca pana cand ceapa devine aurie.

Intre timp, se curata cartofii de coaja, se spala si se taie cubulete.

Dupa ce s-au calit ceapa si ardeiul, se adauga cartofii, putina sare, o lingurita de boia de ardei dulce, putin cimbru uscat si 500 ml apa.

Se lasa totul sa fiarba, iar spre final se adauga sucul de rosii si leusteanul verde (spalat si tocat). Se mai clocoteste tocanita timp de 2-3 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu organe de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inima de vita cu legume picante