Tocanita de ficatei de pui

de Alexandra Elena in Ficat, 24 Iul 2012 | 4373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficatei de pui
  • 2 cepe verzi
  • patrunjel
  • ulei
  • apa
  • condimente(sare, piper, condimente italienesti)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei de pui:

Se spala bine ficatul de pui, se lasa la scurs. Dupa ce se scurge de apa se taie in cubulete. Se taie ceapa felii, eu am taiat si frunzele. Se incinge ulei intr.o tigaie, se caleste ceapa, se adauga ficatul si se adauga apa(cat sa acopere ficatul), se adauga condimentele si se lasa sa fiarba 15-20 de minute. La sfarsit se adauga frunze de patrunjel tocate marunt. Se serveste cu mamaliguta.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

ieri la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

ieri la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei cu sos de smantana