Ficateii de pui ii spalam bine si ii curatam de acea pielita.
ii lasam intr-un vas cu apa rece cam 30 minute ,pentru a iesi sangele din ei.
ceapa o curatam si o tocam fie pestisor,fie mai marunta,dupa dorinta.
Intr-o tigaie punem untul la topit.
cand s-a topit adaugam ceapa si o lasam 1-2 minute in acel unt.
apoi adaugam 1 cana supa de legume calda.
acoperim cu un capac si lasam sa fiarba cam 10 minute ceapa.
adaugam si ficateii si ii lasam inca 10 minute.
apoi condimentam cu sare si piper,si turnam si sucul de rosii.(daca mai trebuie putina supa mai aduagati.Daca nu maia veti puneti putina apa calda).
curatam usturoiul si il pisam,apoi il punem peste ficatei.
mai dam cateva clocote,apoi inchidem aragazul .
deasupra presaram patrunjel verde si acoperim cu un capac tigaia,pentru a-si lua din aroma verdetei.
Serviti cu mamaliguta calda,asta daca va place!!!