Tocanita de dovlecel si fasole verde, cu costita afumata

de Merisor in Porc, 16 Iul 2013 | 6936 vizualizari

COMENTARII (40)

Merisor 1

16.07.2013, 15:54

Va multumesc pentru aprecieri!

gaby_duceag 1

16.07.2013, 15:55

Cu adevarat MANCARE

Merisor 1

16.07.2013, 16:00

alilianaa 1

16.07.2013, 17:11

foarte buna! Poate mai putin dovlecei pentru mine, dar fasole verde cat mai mult..

Merisor 1

16.07.2013, 17:19

Liliana, e buna combinatia, dovlecel simplu noi nu mancam, ni se pare fara gust

alilianaa 1

16.07.2013, 17:33

Sunt convinsa ca e foarte buna. Nu sunt impotriva 100%, dar uneori...dovlecel simplu agreez cand e preparat pane, chiftele...in tocanite, sincer, nu-l prea pun. Dar, uite, e o idee super de a-l combina!

jolygina 1

16.07.2013, 17:43

buna

T I M E A 1

16.07.2013, 19:00

foarte buna mancare ai facut Meri

Cris2711 1

16.07.2013, 20:16

mi-ai pus gand rau,nu iti este mila de pofta mea?)

Merisor 1

16.07.2013, 20:25

Crisulina vino aici!

Merisor 1

16.07.2013, 20:25

Timi
Gina

Rocsi 1

16.07.2013, 20:55

O super tocanita

Merisor 1

16.07.2013, 21:30

Rocsi

Valclaudia 1

16.07.2013, 22:24

super Merisor!

- Andreea - 1

17.07.2013, 21:37

Ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca