Tocanita de ciuperci(ghebe)

de dantes in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 8125 vizualizari

 

Se prepara rapid si sunt foarte gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 1 Kg ciuperci
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras
  • 50 ml.ulei
  • sare ,piper ,dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci(ghebe):

Se taie ceapa si ardeiul marunt si se calesc in ulei.

Se adauga ciupercile eu am folosit ghebe congelate si nu a mai trebuit sa adaug apa.

Se lasa sa fiarba inabusit circa 10 minute si se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci(ghebe)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci Pleurotus cu vinete - de post