Tocanita de ciuperci Pleurotus

de burdulea56 in Mancaruri de post, 16 Apr 2010 | 26549 vizualizari

 

O mancare usor de gatit, rapida, se poate servi cu mamamliguta si muraturi, e buna si in post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci,
  • 1 ceapa,
  • 150 ml ulei,
  • 2 lingurite boia,
  • 1 lingurita piper,
  • 1 lingurita vegeta,
  • 2 catei usturoi,
  • sare,
  • 1 legatura patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci Pleurotus:

Intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata marunt. Calim ceapa cateva minute la foc mic pana devine sticloasa, adaugam boiaua si imediat ciupercile spalate si taiate bucati, se adauga putina apa(foarte putina deoarece ciupercile mai lasa apa), punem usturoiul taiat marunt.

Fierbem 15 minute la foc potrivit, adaugam vegeta, potrivim de sare. Se adauga patrunjel verde tocat dupa ce se stinge focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci Pleurotus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

epurasha2bb 1

19.04.2010, 10:40

rocsi vezi ca se gasesc la marketuri in pungi , sunt mari ca niste urechi de elefant!

Ligia Bxl 1

18.01.2011, 01:01

adry88 1

20.05.2011, 11:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat