Tocanita de ciuperci cu cus-cus

de Panacris in Mancaruri de post, 6 Aug 2011 | 9136 vizualizari

 

O mancarica usoara de vara si o reteta de Tocanita usor de preparat!!!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci 1000 gr.
  • ceapa 100 gr.
  • morcovi 50 gr.
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei
  • cus cus 200 gr.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu cus-cus:

Iata cum am preparat aceasta reteta de Tocanita de ciuperci cu cus-cus:

Ciupercile se curata, se spala si se taie felii julien.

Ceapa se curata, se taie felii şi se pune la inabusit cu putin ulei si apa.

Se adauga morcovii feliati si ciupercile.

Se asezoneaza de sare, piper si boia.

Se adauga apa cat sa le acopere si se lasa la fiert cca. 20 de minute.

Cat mai clocoteste mancarica se adauga cus-cus-ul.

Se stinge focul si se lasa acoperit cca. 5 minute pana se umfla cus-cus-ul.

Se serveste calda cu salata de sezon.

Pofta buna si succes in prepararea acestei retete delicioase de Tocanita de ciuperci cu cus-cus!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]