Cartofi umpluti cu soia

de Lau in Mancaruri de post, 3 Apr 2013 | 4484 vizualizari

 

este prima data cand mananc tofu si mi-a placut foarte mult

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • 50 g soia
  • frunze de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • tofu in saramura
  • sare
  • piper
  • oua(optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu soia:

Soia o punem intr-un vas cu apa si lasam 20 min sa se hidrateze,dupa care o stoarcem bine de apa si o vom fierbe cca 5 min,

Cartofi ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare cat sa intre furculita in ei.

Cand sunt gata ii scurgem de apa si ii trecem pe sub un jet de apa rece,dupa care vom lasa sa se raceasca foarte bine,

Cand s-au racit ii curatam de coaja si ii scobim in mijloc ca sa adaugam umplutura.

Tocam ceapa,ardeiul,tofu o taiem cubulete,adaugam si soia scursa de apa,potrivim de sare si piper dupa gust,amestecam dupa care vom umple cartofii.

Ii asezam in tava unsa cu ulei si dam la cuptor pana este gata oul(cca 30 min)

TIPS-URI

1

daca dorim sa adaugam si oua vom pune mai putina umplutura

2

Din miezul de la cartofi eu l-am pus din nou la fiert si am facut piure

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (29)

Lau 1

03.04.2013, 21:38

gaby am uitat corectez acum

gaby_gabytza 1

04.04.2013, 14:27

super buni

Lau 1

04.04.2013, 15:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele de soia (cu ou sau de post)