Tocanita de ciuperci

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 6 Mar 2018 | 4161 vizualizari

 

Foarte apreciata in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 100 g ceapa
  • 3-4 legaturi de ceapa verde (optional)
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ceapa verde se curata, se spala si se toaca marunt atat partea alba, cat si partea verde. Ciupercile se curata, se spala foarte bine de pamant si se taie feliute sau cubulete. Verdeata se toaca marunt.
Se pune la calit ceapa uscata, dupa 3 minute adaugam si ceapa verde. Dupa alte 3 minute, adaugam ciupercile si amestecam bine. Se lasa la foc mic pentru 10 minute, dupa care adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba pentru 20 minute. La sfarsit adaugam mararul si 1/2 legatura de patrunjel. Condimentam cu sare si piper.
Cu cealalta jumatate de legatura de patrunjel ornam la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu varza calita, de post