Tocanita de ciuperci

de silvi0ara in Mancaruri de post, 12 Sep 2010 | 8802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g galbiori  
  • 500g champinioane albe  
  • 500g champinioane brune  
  • 4 cepe  
  • 1 ardei capia rosu  
  • 4-5 catei de usturoi  
  • 100ml vin alb  
  • 2 linguri pasta de tomate  
  • 3 linguri ulei de masline  
  • sare si piper  
  • putin chimen pudra  
  • 1 legatura partrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se pune uleiul intr-o cratita sa se infierbante bine,pe foc mic,apoi se pune ceapa taiata fideluta si se lasa cateva minute pana devine sticloasa,apoi se adauga usturoiul tocat marunt si ardeiul capia taiat julien,se adauga o cana de apa cat sa acopere legumele si se lasa la foc mic pana scade toata apa.Apoi se adauga ciupercile spalate bine si taiate bucati mai mari,se adauga paharul de vin si se lasa la foc mic pana ce ciupercile sunt facute,se condimenteaza cu chimen,sare si piper si se adauga pasta de tomate.Se mai lasa pe foc pana ce sosul s-a ingrosat.Se toaca o legatura de patrunjel proaspat si se presara pe deasupra.Cine prefera poate adauga si putina smantana.Se serveste fierbinte cu mamaliguta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu ciuperci