MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura:
Cartofii se curata se spala si se taie cubulete.
Ceapa , ardeiul .ceapa verde se curata se spala si se toaca marunt .
Carnea se spala si se portioneaza bucati , se prajeste in ulei pana capata o crusta frumoasa. Se adauga ceapa , ardeiul si ceapa verde si se mai calesc impreuna 2 minute .
Se pun cartofii taiati cuburi potrivite si se amesteca inca 2 minute , dupa aceasta se pune apa sa acopere totul, se sareaza si se fierbe la foc potrivit sub capac pana se patrunde carnea si cartofii incep sa se ,, imprastie ''formand un sosulet.Din cand in cand se verifica sa nu scada apa prea mult , adaugandu-se daca e necesar inca putina .
La sfarsitul fierberii presarati verdeata si piper .
Serviti tocanita calda insotita de muratura preferata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura" nu uita sa-i faci un review.