Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura

de mihaelar63 in Porc, 13 Dec 2010 | 5574 vizualizari

 

De multe ori , o mancarica simplu de preparat si fara fitze ,iese mai gustoasa decat alta ce o,,mosesti '' mult timp cu ingrediente speciale .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 muschiulet de porc[ 500 gr]
  • 500 gr afumatura
  • 1 ceapa
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia
  • 1lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingurita marar verde tocat
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura:

  1. Cartofii se curata se spala si se taie cubulete.
  2. Ceapa , ardeiul .ceapa verde se curata se spala si se toaca marunt .
  3. Carnea se spala si se portioneaza bucati , se prajeste in ulei pana capata o crusta frumoasa. Se adauga ceapa , ardeiul si ceapa verde si se mai calesc impreuna 2 minute .
  4. Se pun cartofii taiati cuburi potrivite si se amesteca inca 2 minute , dupa aceasta se pune apa  sa acopere totul, se sareaza si se fierbe la foc  potrivit sub capac pana se patrunde carnea si cartofii incep sa se ,, imprastie ''formand un sosulet.Din cand in cand se verifica sa nu scada apa prea mult , adaugandu-se daca e necesar inca putina .
  5. La sfarsitul fierberii presarati verdeata si piper .
  6. Serviti  tocanita calda insotita de muratura preferata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

mihaelar63 1

14.12.2010, 10:51

Ma bucur ca iti place Rocsi , ma bucur ca ai pofta , deci am trecut testul nu ? , Mi-ai supervizat mancarea ?

MIUTA 1

14.12.2010, 15:48

delicios 5 furcu mari

tanyapatap 1

14.12.2010, 18:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas cu carne de porc